Parroquia_Claret

La parroquia Claret de Lleida celebra la festa del seu patró

24/10/2023
Galeria de fotos: 

Fidel a la seva cita de cada 24 d’octubre, la parròquia Claret de Lleida ha celebrat la festa del seu patró aquest dimarts a les 7 del vespre amb una missa solemne. Ha participat un grup de fidels y han concelebrat els claretians de la ciutat.

Els claretians de Lleida celebren la festa del Cor de Maria

18/06/2023
Galeria de fotos: 

Claretians o Missioners Claretians és el nom amb que popularment es coneixen els membres de la congregació fundada per sant Antoni Maria Claret, en clara referència al seu fundador, però de fet, el nom inicial (l’any 1849) era «Missioners Fills de l’Immaculat Cor de Maria», tot i que més tard també va assumir el nom de Missioners Claretians.

Des de 1862 els membres de la congregació Claretiana, en el moment de la professió religiosa, es consagren de forma especial al Cor Immaculat de Maria.

La parròquia de Balàfia celebra la festa del seu Patró

27/10/2022

Aquest 24 d’octubre la nostra família parroquial ha homenatjat el sant Patró amb calidesa i simplicitat. Acurada preparació i calidesa comunitària així com simplicitat per tractar-se d’un dilluns i amb l’obligada absència de la meitat dels preveres claretians. Menció del P. Jaume Sidera amb la seva salut condicionada així com del P. Dion Paskalis que en breus dies ha de tornar d’unes merescudes vacances en la seva Indonèsia.

Respostes a l'enquesta "Per una Església sinodal"

25/04/2022

CAP AL SÍNODE 2O22 (sínode=caminar junts)
Per una Església sinodal: comunió, participació i missió
Principis d'un procés sinodal

Cap al Sínode 2O22 (sínode=caminar junts)

03/02/2022

Per una Església sinodal: comunió, participació i missió. Principis d'un procés sinodal.

El Papa Francesc ha convocat un procés sinodal. És un procés espiritual en què l’escolta, el diàleg i una mirada inclusiva són alguns dels fonaments de la participació a fi de consultar el Poble de Déu. Totes les persones batejades estan convidades a participar en aquest procés; tanmateix, ningú, independentment de la seva afiliació religiosa, és exclòs de la possibilitat de compartir la pròpia perspectiva i experiències.

Celebración patronal en la parroquia Claret de Lleida

24/10/2021
Galeria de fotos: 

Coincidiendo con el día del DOMUND –jornada misionera– la parroquia Claret de Lleida ha celebrado la fiesta de su patrón, san Antonio M. Claret. La celebración ha tenido lugar hoy domingo, 24 de octubre, fiesta litúrgica del santo, en una eucaristía presidida por el obispo Salvador, concelebrada por los claretianos de la comunidad leridana, y la participación de un gran número de fieles, dado que ya no hay restricciones de aforo.

Celebracióo del 15º aniversario de la iglesia Claret, de Balàfia

28/02/2021
Galeria de fotos: 

Condicionados y limitados por las medidas del Covid, la parroquia San Antonio María Claret, del barrio de Balàfia de Lleida, ha celebrado el 15 aniversario de la inauguración de la nueva iglesia, el pasado viernes 26 de febrero. Lo ha celebrado con una Eucaristía, a las 8 de la tarde, donde se ha recordado aquella fecha y lo que significó para la parroquia y el barrio.

La parroquia Claret inicia una Escuela de Oración

25/11/2020

Coincidiendo con el inicio del nuevo ciclo litúrgico, la parroquia Claret de Lleida inicia una Escuela de Oración que tendrá lugar en los locales parroquiales, situados en la calle Mossèn Pelegrí, 8, cada jueves, de 8 a 8:45 de la noche. Con esta iniciativa la parroquia pone en práctica uno de los objetivos del Plan Diocesano de Pastoral: "Impulsar y acompañar espacios y momentos de oración personal".

Conmemoración del 150 aniversario de la muerte del P. Claret en la parroquia claretiana de Lleida

25/10/2020
Galeria de fotos: 

Cada 24 de octubre la parroquia San Antonio Mª Claret de Lleida celebra su fiesta patronal, que este año además ha coincidido con la clausura de los actos de conmemoración del 150 aniversario de la muerte del P. Claret. Y lo ha hecho con una Eucaristía concelebrada por los 4 sacerdotes que forman la comunidad claretiana en el barrio leridano de Balàfia: P. Jaume Sidera, P. Josep Mª Vilarrubias, P. Nemesi Solà y P. Dion Paskali; y un buen grupo de fieles, a pesar de las restricciones de aforo por la Covid-19.

Formación bíblica en la parroquia San Antonio M. Claret, abierta a todos

22/01/2020

Hace años que la parroquia San Antonio M. Claret de Lleida imparte formación bíblica a través del claretiano P. Jaume Sidera, experto en Biblia y de reconocido prestigio tanto aquí como en otros lugares. Cada semana se reúne con un grupo de personas para leer, comentar y preparar las lecturas de la misa del domingo siguiente. También hay lugar para la oración sobre los textos trabajados.

Páginas

Suscribirse a RSS - Parroquia_Claret