Final de curs de la Catequesi Familiar curs 2022/2023

14/06/2023

Com és costum a la nostra parròquia, després de les Primeres Comunions, aquesta setmana ha tingut lloc l’acte de cloenda de curs de la Catequesi Familiar.

Un total de 15 infants han combregat per primer cop durant els dos darrers caps de setmana de maig, després d’un procés de dos cursos de Catequesi Familiar, que és el mètode de preparació que des de fa mots anys es porta a terme a la parròquia de St. Antoni M. Claret. És una catequesi, com bé diu la paraula, familiar, i molt participativa que permet als pares i mares tenir un paper actiu en el procés de formació religiosa dels infants. Les diferents cerimònies de Primera Comunió han estat emotives, participatives i molt respectuoses per part de totes les persones assistents.

La festa de final de curs s’organitza a mode de cloenda per donar pas a les vacances d’estiu. Ha consistit en una Eucaristia, presidida pel P. Dion Paskalis, més un berenar compartit. Els infants que tot just fa uns dies van rebre el Pa i el Vi per primer cop, han estat protagonistes, juntament amb altres nens i nenes del primer any de catequesi, participant amb entusiasme en els cants i resant el Parenostre, amb la mirada posada en el curs vinent per completar la seva formació.

Després, al pati adjacent a l’església, grans i petits hem compartit un berenar sopar amb la gran varietat de menjars –salats i dolços– que cada família ha aportat. Tots plegats hem gaudit de la cerimònia religiosa, la companyia i l’alegria dels infants.

Tot l’equip de catequistes aprofitem l’avinentesa per agrair a totes les famílies la confiança que heu dipositat en nosaltres, en la nostra manera de transmetre l’Evangeli, el missatge d’AMOR de Jesús i un model de vida basat en l’ESTIMACIÓ plena. Així mateix, valorem molt positivament el compromís de les famílies de continuar oferint als seus fills i filles una formació religiosa basada en els valors cristians que Jesús ens va transmetre.

Passat l’estiu, durant la segona quinzena de setembre, s’obrirà el període d’inscripcions d’infants (de 3r de Primària), per començar un nou cicle de Catequesi Familiar.

Mentrestant, desitgem que passeu un bon estiu i gaudiu de les vacances.                                

L’equip de catequistes